آموزش Bootstrap

در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش Bootstrap مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.

Bootstrap چیست؟

کلمه بوت استرپ به معنای زبانه چکمه است و در زبان انگلیسی فردی که بتواند زبانه چکمه خود را بالا بکشد، مستقل و توانا تلقی می شود. بنابراین، شاید این کلمه به تنهایی می تواند به معنای “خود راه انداز” نیز معنا شود.

Bootstrap یک ابزار رایگان و متن باز HTML، CSS و JS است که برای ایجاد و طراحی وب سایت های واکنش گرا و Mobile-First در کمترین زمان استفاده می شود. هدف بوت استرپ حذف شکاف بین طراحی و کدنویسی و تشویق برنامه نویسان به استفاده از طرح های پیش فرض و استاندارد است.

پیدایش Bootstrap :

بوت استرپ در ابتدا توسط مارک اتو و جیکوب تورنتون برای ایجاد یک چارچوب بصری واضح و سازگار برای ابزارهای توییتر طراحی شد. قبل از شروع این پروژه، نمونه های زیادی با استفاده از این رویکرد ایجاد شد که طراحان وب از آن استقبال نکردند. به همین دلیل مارک اتو تصمیم گرفت یک سیستم داخلی قدرتمند به نام Bootstrap برای خود بسازد. در آگوست 2011، توییتر Bootstrap را به عنوان یک چارچوب طراحی رایگان و متن باز برای وب سایت ها منتشر کرد.

Bootstrap  فارسی چیست؟

ویژگی RTL از نسخه 5 بوت استرپ قابل استفاده است. این بدان معناست که بوت استرپ از زبان های برنامه نویسی راست به چپ نیز پشتیبانی می کند. یعنی می توان از بوت استرپ فارسی نیز استفاده کرد. بوت استرپ فارسی می تواند به شما این فرصت را بدهد که سایت های ریسپانسیو خود را به بهترین شکل ممکن ایجاد کنید و نگران به هم ریختگی سایت و مرتب سازی محتوا نباشید.

درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :

به پایان مقاله آموزش Bootstrap به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *