آموزش Sql

در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش Sql مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.

Sql چیست؟

Sql مخفف Structured Query Language به معنای زبان پرس و جو ساختاریافته است. SQL یک زبان استاندارد برای دسترسی و کار با پایگاه های داده است. می توانید با استفاده از SQL با پایگاه داده کار کنید. رکوردها را در آن قرار دهید، رکوردهای موجود را به روز کنید یا آنها را حذف کنید. همچنین به شما اجازه می دهد تا اشیاء پایگاه داده جدیدی مانند خود پایگاه داده و جداول ایجاد یا حذف کنید.

پیدایش Sql :

SQL اولین بار در IBM توسط Donald D. Chamberlin و Raymond F. Boyce در اوایل دهه 1970 توسعه یافت. این نسخه که در ابتدا SEQUEL (زبان پرس و جوی ساختاریافته) نام داشت، برای پردازش و بازیابی داده های ذخیره شده در سیستم مدیریت پایگاه داده شبه رابطه ای اصلی IBM طراحی شد. پس از آن گروهی در آزمایشگاه تحقیقاتی IBM در سن خوزه، در جنوب سانفرانسیسکو، آن را در دهه 1970 گسترش دادند.

انواع پایگاه داده Sql :

شرکت های مختلف پروتکل های مختلفی را برای این پایگاه داده ارائه کرده اند: هر یک از این نسخه ها یا پروتکل ها ویژگی های خاص خود را دارند و برای هدف خاصی طراحی شده اند، اما فلسفه همه آنها یکسان است. یعنی همه آنها برای سیستماتیک کردن داده ها و اطلاعات برای برقراری ارتباط راحت تر ایجاد شده اند. به عنوان مثال My SQL-Access – Oracle – SQL Server.

درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :

به پایان مقاله آموزش Sql به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *