آموزش Java

در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش Java مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.

Java چیست؟

زبان برنامه نویسی جاوا (Java) که مخفف عبارت Just Another Vague Acronym است یک زبان برنامه نویسی همه منظوره و شی گرا است که بسیار شبیه به C و ++C است اما مدل شی گرا سبک تری دارد و از قابلیت های سطح پایین کمتری پشتیبانی می کند، استفاده از آن آسان تر است و می توان برنامه های قدرتمندی را با آن ساخت.

پیدایش Java :

در اوایل دهه 1990، جیمز گاسلینگ و همکارانش از پیچیدگی زبان C نا امید شده بودند، بنابراین تصمیم گرفتند زبان ساده تری با قدرت زبان C اختراع کنند. جالب است بدانید که آنها ابتدا نام زبان را بلوط گذاشته بودند. پس از مدتی، مدیران شرکت سان‌مایکروسیستمز تصمیم گرفتند نام مناسب تری برای این زبان انتخاب کنند. در نهایت تصمیم گرفته شد از مخفف نام های خودشان James Gosling و Arthur Van Hoff و همچنین Andy Bechtolsheim استفاده کنند و در نهایت نام این زبان را Java گذاشتند.

Java برای چه مواردی استفاده می شود؟

  1. برای توسعه برنامه های اندروید استفاده می شود
  2. به شما کمک می کند تا نرم افزار سازمانی بسازید
  3. کاربردهای در انجام محاسبات علمی دارد
  4. برای تجزیه و تحلیل داده های بزرگ استفاده می شود
  5. در برنامه نویسی دستگاه های سخت افزاری مورد استفاده قرار می گیرد
  6. در تولید طیف گسترده ای از برنامه های موبایل مورد استفاده قرار می گیرد
  7. برای فناوری های سرور مانند Apache، JBoss، GlassFish و غیره استفاده می شود.

درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :

به پایان مقاله (java) به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *