آموزش ++C

در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش ++C مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.

++C چیست؟

++C یک زبان برنامه نویسی شی گرا سطح بالا است که معمولاً به عنوان زبان سطح میانی ​​شناخته می شود زیرا هم قابلیت زبان سطح بالا و هم قابلیت زبان سطح پایین دارد. به عبارت دیگر، C++ یک زبان برنامه نویسی همه منظوره پیچیده و کارآمد است که بر اساس C است.

پیدایش ++C :

یک دانمارکی به نام Bjarne Stroustrup تصمیم می گیرد برای پروژه دکتری ریاضی خود بروی زبان C کار کند، بنابراین با مشکلاتی در زمینه تجزیه و تحلیل کرنل UNIX برای سیستم های توزیع شده مواجه می شود. زبان او یا بسیار کند بود یا بسیار سطح پایین، به همین دلیل شروع به بهینه سازی آن و ایجاد یک زبان برنامه نویسی جدید در دنیا کرد و به همین دلیل زبان ++C را در دهه 70 ایجاد کرد. این زبان در دوره تحقیقاتی «New C» و بعدها «C with Class» نام گرفت و بعدها به C Plus Plus تغییر نام داد.

تاریخچه نسخه های ++C :

C++ اولین بار به طور رسمی در سال 1985 منتشر شد، اما اولین نسخه استاندارد آن (C++98) در سال 1998 منتشر شد. در سال 2003، C++03 با هدف رفع اشکالات شناسایی شده در C++98 با سازگاری بیشتر منتشر شد. ارتقاء عمده بعدی این زبان هشت سال بعد (2011) انجام شد و C++11  نام داشت. پس از آن،C++14 منتشر شد و پیشرفت ‌های ساده ‌ای انجام داد و باگ‌های C++11 را رفع کرد. نسخه C++17 دارای برخی ویژگی های جدید و کتابخانه استاندارد بسیار گسترده است و نسخه فعلی که در نهایت در سال 2020 منتشر شد، C++20  نام دارد.

درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :

به پایان مقاله آموزش ++C به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *