در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش Php مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.
Php چیست؟
php یک زبان برنامه نویسی یا اسکریپت نویسی شی گرا، منبع باز است که برای طراحی وب توسعه یافته و بسیار شبیه به زبان c است. البته در نسخه های جدید این زبان شباهت هایی نیز با زبان جاوا پیدا کرده. Php یک زبان سمت سرور است، به این معنی که صفحات php ابتدا توسط سرور (آپاچی یا IIS) پردازش می شوند و سپس خروجی به صورت کدهای HTML و جاوا اسکریپت برای مرورگری که کاربر با آن به اینترنت متصل است ارسال می شود.
Php مخفف چیست؟
رایج ترین تعریف PHP این است که PHP مخفف Hypertext Pre-processor به معنای پیش پردازند فرامتن است. ممکن است تعجب کنید مخفف کلمات فوق که HPP است، اما در نسخه های قبلی برنامه، PHP به صورت مخفف کلمه Personal Home Page که به اختصار PHP نامیده می شود، تعریف می شد.
پیدایش php :
در سال 1994، Rasmus Lerdorf دانمارکی تعدادی اسکریپت برای مدیریت یک سری وظایف در سایت شخصی خود با استفاده از زبان برنامه نویسی Perl نوشت. لردورف با استفاده از این اسکریپت ها که بر اساس استاندارد اسکریپت نویسی (Common Gateway Interface) نوشته شده اند، آمار افرادی که رزومه او را خوانده اند را محاسبه و ذخیره می کند. او با این کار توجه بسیاری از مردم را به اسکریپت هایش خود جلب کرد و از او خواستند که برای آنها نیز اسکریپت ها را بفرستد. بنابراین Lerdorf تصمیم گرفت نام اسکریپت های خود را PHP که مخفف Personal Home Page است، بگذارد.
درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :
به پایان مقاله آموزش Php به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.