در این مقاله از سایت در تلاشیم تا به آموزش Python مقدماتی تا پیشرفته به زبان ساده با طرح و حل مسائل مختلف به صورت رایگان، صد در صد کاربردی و به شیوه پروژه محور بپردازیم تا بتوانیم زمینه یادگیری هر چه بهتر و مناسب تر این زبان برنامه نویسی را برای شما مخاطبان گرامی فراهم آوریم.
Python چیست؟
پایتون برای اولین بار در سال 1991 به عنوان یک “زبان همه منظوره” طراحی و توسعه یافت. “Python” یک زبان برنامه نویسی “سطح بالا” “شی گرا” با “معناشناسی” پویا یکپارچه برای ساخت و توسعه وب و نرم افزار کاربردی است که از روش های برنامه نویسی مختلف مانند پروسه ای، تابعی و البته شیء گرایی پشتیبانی می کند و از «تحلیل داده» گرفته تا ساخت بازیهای کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرد. پایتون بسیار شبیه به زبان انگلیسی طراحی شده است تا خواندن و نوشتن آن آسان باشد. فلسفه ایجاد آن تاکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامه های نوشته شده و ایجاز و کارایی نسبتاً بالا است.
شباهت نام Python به مار پیتون :
بسیاری بر این باورند که نام زبان برنامه نویسی پایتون از مار پیتون الهام گرفته شده است. اما این درست نیست و سازنده پایتون این نام را براساس سریال کمدی انگلیسی به نام Monty Pyhton’s Flying Circus انتخاب کرده است.
پیدایش Python :
زبان برنامه نویسی پایتون در اواخر دهه 1980 توسط محقق هلندی خیدو فان روسوم اختراع شد. او پیاده سازی پایتون را در سال 1989 آغاز کرد و آن را به عنوان جایگزینی برای زبان ABC در سال 1991 ارائه کرد.
درخواست مشارکت در بهبود و اصلاح محتوا :
به پایان مقاله آموزش Python به عنوان یکی از مقالات بخش آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته سایت رسیدیم. شایان ذکر است این محتوا با گذر زمان و مطابق با آخرین تغییرات، بروزرسانی خواهد شد. در پایان درخواست من از شما بازدیدکننده گرامی در صورتی که استاد دانشگاه، مدرس آموزشگاه، دانشجو رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر و سایر افرادی که به صورت تجربی یا خودخوان با مفاهیم مرتبط با این مبحث آشنایی دارند، این است که نکته نظرات خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین این برگه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما ممکن است در نگارش این محتوا اشتباهاتی وجود داشته باشد که با گوشزد شما آنها را اصلاح خواهیم کرد و یا حتی راه حل های ساده تری برای حل مسائل و یا درک مفاهیم وجود داشته باشد که نویسنده از آن بی اطلاع است و شما در یادگیری آن سهیم خواهید بود.