گرانش 2
آموزش درس گرانش 2 به صورت مفهومی و به زبان ساده، معرفی کتاب های مرجع، دانلود جزوه اساتید برتر، فیلم های آموزشی تدریس اساتید دانشگاه های مختلف، نمونه سوالات تستی و تشریحی تالیفی، آزمون های سراسری و بین المللی مرتبط با این درس به تفکیک رئوس مطالب به زبان فارسی و انگلیسی در این مقاله از سایت با شما مخاطبان گرامی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
هدف از یادگیری درس گرانش 2 :
آموزش اصول گرانش
رئوس مطالب درس گرانش 2 :
- فرمالیژم هامیلتونی نسبیت عام
- گرانش در ابعاد بالاتر
- گرانش شامه ای
- نظریه های اصلاح یافته گرانش
- سیاهچاله ها و ترمودینامیک انها
- نظریه اختلال در نسبیت عام (اختیاری)
- گرانش کوانتومی (اختیاری)
منابع آموزش درس گرانش 2 :
منابع اصلی:
General Relativity, R.M. Wald, University of Chicago Press, 1984
General Relativity, N. Straumann, Springer, 2004
Einstein’s General Theory of Relativity, O. Gron and S. Hervik, Springer Verlag, 2007
منابع فرعی:
The Large Scale Structure of Sapcetime, S. Hawking and G. Ellis, Cambridge University Press, 1987
Gravitation: Foundations and Frontiers, T. Padmanabhan, Cambridge University Press, 2013
جزوات آموزشی درس گرانش 2 :
به زودی جزوات آموزشی اساتید مختلف در ارتباط با آموزش این درس را از طریق همین بخش با شما کاربران عزیز به اشتراک خواهیم گذاشت.
فیلم های آموزشی درس گرانش 2 :
رضا منصوری ( مکتب خونه – درس افزار آزاد دانشگاه صنعتی شریف )
مشارکت در بهبود آموزش درس گرانش 2 :
به پایان یکی دیگر از محتواهای بخش آموزش فیزیک به زبان ساده سایت رسیدیم. اگر استاد، معلم، مدرس، محقق و یا حتی دانشجو این درس هستید و در طول دوران یادگیری و یا آموزش این درس با نکات یا مفاهیم تازه جدیدی آشنا شدید که در این مقاله به آن هیچ اشاره ای نشده یا در صورت بیان، امکان بهبود آن وجود دارد و یا حتی اگر با منبع آموزشی دیگری (متن،صوت، ویدیو و …) در ارتباط با یادگیری هر چه بهتر درس گرانش 2 آشنایی دارید که در اینجا به آن اشاره ای نشده است. من و سایر مخاطبان این برگه بی صبرانه منتظر هستیم تا شما یافته های خودتان را از طریق بخش نظرات در پایین همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید. مسلما بسیاری از یافته های بدیهی مدنظر شما فرهیخته گرامی،می تواند تسهیل کننده یادگیری دیگر علاقه مندان این درس باشد.
کمک شما در مورد مفاهیم و چگونگی ایجاد بار رنگ بین دو کوارک آپ و یک کوارک داون با مشارکت گلئون تمنا دارم من سی و اندی سال دبیر بودم دوست دارم بدون غرق شدن در فرمول ها ی ریاضی بیان فرمائید. تا عقل بنده قانع شود در لابلای بیانات شما خودم انشاالله چیزهای بیشتری را پیدا خواهم کرد. قبلاً از توجه و کرامات شما سپاسگزاری می کنم.
درود مجدد تا جایی که من اطلاعات دارم. در فیزیک ذرات، بار رنگی یک ویژگی خاص کوارکها است که باعث میشود آنها تحت نیروی قوی هستهای تعامل کنند. این نیرو توسط ذراتی به نام گلئون منتقل میشود.
چطور بار رنگی بین کوارکها ایجاد و جابهجا میشود؟ کوارکها سه نوع بار رنگی دارند: قرمز، سبز و آبی. گلئونها مثل پیامرسان هستند و میتوانند رنگ کوارکها را تغییر دهند.
وقتی یک گلئون بین دو کوارک رد و بدل میشود، رنگ آنها عوض میشود، اما ترکیب کلی آنها همچنان خنثی میماند.
مثال: فرض کنیم در یک پروتون، دو کوارک آپ و یک کوارک داون داریم:
یکی از کوارکهای آپ قرمز است.
کوارک آپ دیگر سبز است.
کوارک داون آبی است.
اگر یک گلئون از کوارک آپ (قرمز) به کوارک داون (آبی) منتقل شود، رنگ کوارکها تغییر میکند، مثلا:
کوارک آپ از قرمز به آبی تغییر میکند.
کوارک داون از آبی به قرمز تغییر میکند.
این تبادل مدام ادامه دارد و باعث میشود کوارکها در کنار هم بمانند و یک پروتون یا نوترون پایدار بسازند.
بند محقق و علاقه مند به ذرات بنیادین هستم.نظریه ویتن ـ وفا را در مورد بنیاد هستی مادی صحیح ترین حالت ممکن می دانم اما پس از سلف اسمبلیشن مولکولهای زیستی، تاثیرات عوامل ورای مادی که با فیزیک تجربی قابل بیان نیست می بینم.و برای حل این روابط و مفاهیم کاوش می کنم.اکر می توانید بدون غرق شدن در فرمول های ریاضی برای بنده کمک کنید.
درود جناب رضائی عزیز
موضوعات مورد علاقه شما بسیار گسترده و جامع است و نیاز به مطالعه عمیق و پیوسته دارد که با توجه به علایق تحقیقاتی من در زمینه فیزیک ماده چگال به نظر می رسد اینجانب فرد مناسبی برای راهنمایی شما در این زمینه نباشم.
پیشنهاد می شود از دوستانی که به صورت تخصصی در زمینه ذرات بنیادی مشغول به تحقیقات هستند، راهنمایی بگیرید.